Big Data Age Erol Bilbilik
Sepette İndirim
125,40 TL132,00 TL
Kitap Formatı: Ciltsiz
Ciltsiz
Kargo Bilgileri
Standart Teslimat
07 Temmuz Pazartesi kargoda
Ürün Özellikleri
Ürünün Kampanyaları
Dünyayı yöneten gizli örgütlerden biri olan Bilderberg'in düzenli toplantıları son yıllarda dünyada ve Türkiye'de çok daha az ilgi görüyor. Nitekim, 6-9 Haziran 2013'te Hertfordshire (İngiltere)de yapılan Bilderberg Toplantısı da gereken ilgiyi görmedi. Zaten Gezi'deki isyan inanılmaz boyutlardaydı, bütün dikkatler Gezi İsyanı'ndaydı.
Toplantının ana başlıkları söyleydi; Nükleler programından vazgeçmeyi reddettiği takdirde 3 yıl içinde İran'ın nükleer tesislerine hava saldırısı düzenlenmesi. Suriye'deki savaşın, muhalefetin silahlandırılması yoluyla uzatılması. Antibiyotiklere dirençli virüslerin yol açabileceği global bulaşıcı hastalık riskleri ve Bilderberg'e üye ilaç devleri. Siber saldırılar. Bir "Güvenlik" Bakanlığı'nın kurulması ve internetten neyin yayınlanıp neyin yayınlanmayacağına karar verilmesi. Sokakta yürüyen insanların dahi diyaloglarını kayıt altına alabilecek bir sistemin geliştirilmesi. İngiltere'nin AB'den çıkma kararından vazgeçirilmesi. Merkezi bir Avrupa Federasyonu. Merkez Bankaları'nın güçlendirilmesi. Yeni vergilendirme sistemleri.
Son Bilderberg Toplantısında "teknokratik bir devrime" hazırlandıkları anlaşılıyor. Sözde devrimin ortağı ise, devleşerek büyüyen, Ortadğu ve Afrika'da yaşaynan Arap Baharı'na dahi yön verdiği öne sürülen Google, öyle anlaşılıyor ki bundan sonra Googleberg ismi sık sık karşımıza çıkacak. Geçmişin otoriter "global elitleri" artık toplantılarına daha "trend", daha "hayırsever" bir kimlik kazandırmayı amaçlıyor. Ancak Bilderberg bunu yapmak isterken Google'nin 2007'den bu yana devam eden gizli toplantılarına bakmak gerekiyor. Henüz kamuoyunda pek tartışılmayan gizli Google toplantıları, değişimlerin arkasındaki itici güç.
Google Zeitgeist (CFR, TRILATERAL, BILDIRBERG) toplantılarında dünyanın gidişatını değiştirecek konularda konsensüs sağlandığını belirtiyor. Öyle ki Tunus ve Mısır'da başlayan Arap Baharı ayaklanmalarında, isyana liderlik yapmış isimlerin Google'nin çalışanları olduğu, dahası Zeitgeist toplantılarına katıldıkları biliniyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 352
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nergiz Yayınları
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
132,00 TLSepette İndirim
125,40 TL