idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İktisadın en temel probleminin ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Ekonomideki en büyük sorunun ahlak olduğunu savunan ünlü iktisatçı Prof. Dr. Emre Alkın, İktisada Yeniden Giriş: Tasarruf, Yatırım ve Kazancın Elkitabı adlı çalışmasıyla her kesime hitap ediyor. Genç-yetişkin, lise-üniversite öğrencisi, çalışan-yatırımcı fark etmeksizin ekonomi herkesin hayatının vazgeçilmez alanı olduğuna göre; ekonomiyi uzmanından okumak da herkese faydalı oluyor. Gerek kendi bütçeniz, harcamalarınız ve tasarruflarınız konusunda gerek ülke ekonomisi ve küresel ölçekteki iktisadi sorunları anlama yorumlama, parasal anlamda kararlar verme ve harekete geçme koşullarında Emre Alkın'ın kitabından faydalanabilirsiniz. Gelin, Prof. Dr. Emre Alkın'ın İktisada Yeniden Giriş: Tasarruf, Yatırım ve Kazancın Elkitabı adındaki eserini daha yakından inceleyelim.

 

"İktisada Yeniden Giriş: Tasarruf, Yatırım ve Kazancın Elkitabı" adlı kitabı neden okumalısınız?

Ekonomi profesörü Emre Alkın, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkan Danışmanlığı, Türkiye İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği gibi finans alanında çalışan önemli kuruluşlarda kritik görevlerde bulunan bir uzman. Prof. Dr. Alkın; farklı üniversitelerde yapmış olduğu çalışmalar, tezler ve yayınlarıyla tanınan bir iktisatçı olarak 2019'da yayımlanan İktisattan Çıkış adlı kitaptan sonra İktisada Yeniden Giriş: Tasarruf Yatırım ve Kazancın Elkitabı adlı eseri okurlarına sunuyor. Profesör kitabında; ülke ve dünya ölçeğinde yaşanan ekonomik çöküşe, tasarruf politikalarına, yatırım alanına ve maddi kazanca mercek tutarak okurlara uzman bakış açısıyla öneriler sunuyor. Kobilerden irili ufaklı girişimcilere, büyük küçük yatırımcılara ilham veren kitap, ev kadınlarından çalışanlara, emeklilere kadar her kesime hitap ediyor. Yatırım, tasarruf gibi parasal konulara değinen Emre Alkın, maddi konulara olan bakış açınızı genişletiyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Profesör Doktor Emre Alkın'ın İktisada Yeniden Giriş: Tasarruf, Yatırım ve Kazancın Elkitabı adlı eserinin tüm gelirlerini Rektörü olduğu Topkapı Üniversitesinin öğrenci kulüplerine bağışladığını biliyor muydunuz? Emre Alkın, daha önce yazdığı İktisattan Çıkış adlı kitabının ise tüm gelirlerini Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği için bağışlar. 136 sayfadan oluşan ve Destek Yayınları tarafından 2022 yılında basılarak okuyucu ile buluşan kitap, ekonomi dünyasında büyük ilgi görür.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Bu kitabı beğendiyseniz Emre Alkın'a ait diğer bir kitap olan Exit From Economics adlı İngilizce eseri de edinmek isteyebilirsiniz. İş ve ekonomi alanlarında daha fazla bilgi sahibi olmak için Mahfi Eğilmez'in kaleminden, Örneklerle Kolay Ekonomi ve Ali Ekber Yıldırım'ın imzasıyla basılan, Yeni Tarım Düzeni: Pandemi - İklim Krizi ve Gıda Egemenliği adlı kitapları da inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.