idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Ekonomi adına çok sayıda kötü fikir ve politikanın ağızdan ağıza dolaştığı bu çalkantılı zamanlarda, sağduyu ve ’iyi ekonomi‚ye her zamankinden çok daha şiddetle ihtiyaç var. Önde gelen iki iktisatçının yazdığı bu geniş kapsamlı ve ilgi çekici kitap, gerçekleri ortaya koyuyor ve sadece göç, ticaret, otomasyon ve büyüme hakkında değil, çevre ve siyasi söylem hakkında da ekonominin makul fikirlerinden öğreneceğimiz çok şey olduğunu gösteriyor. Mutlaka okunmalı.

Daron Acemoğlu

Ulusların Düşüşü ve Dar Koridor’un yazarı

Zor zamanlarda yaşıyoruz: artan göç, toplumsal eşitsizlik, işsizlik, yavaşlayan büyüme, iklim değişikliği...
2019 yılında Nobel Ekonomi Ödülü’ne layık görülen Banerjee ve Duflo, günümüzün yakıcı meselelerine ekonominin vereceği cevapların peşine düşüyor. 

 

(Tanıtım Bülteninden) 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.