idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Elinizdeki kitap, şimdinin gözlüklerini takıp, rotasını adalet üzerinden çizerek geçmiş ve gelecekteki tüm 'öteki'lerin acılarının, trajedilerinin, terk edilmişliklerinin, dışlanmışlıklarının, aşağılanmalarının, haysiyetsiz muameleye tâbi tutulmalarının, yok sayılmalarının karşısına dikiliyor ve nihayet egemenin şiddetiyle kaybetmeye mahkûm edilenlerin yoksunluğunu ve yoksulluğunu resmetmeyi amaçlıyor.

Muhakemeden bihaber hukukî kararlara, adaleti teğet geçen gerekçelere, doğallaştırılan birörnek kadınlıklara, muhafaza edici erkekliklere, dayatılan kutsallıklara, dört bir yanı kuşatan tüketime, bir değer haline getirilen biat kültürüne, tahrip edici piyasa ekonomisine, ayağa düşürülen erdemlere karşı hukukî ve politik düzlemde adaleti farklı bir bağlamda yeniden gündeme taşıyor. Hukukî taleplere ve politik sorunlara; içeriğini belirlemekten özenle kaçınmamız gereken, ama 'öteki'nden sorumlu olma etiği ile sarmalanmış yapı-bozan bir adaletin gerçekleşme imkânı üzerine kafa yorarak karşılık verebilmeyi, çözüm üretebilmeyi öneriyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tekin Yayınevi
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Rabia Sağlam
Editör:Adem Beyaz
Kapak Tasarımı:Faruk Güney

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.