idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yüzyıldan biraz daha fazla bir geçmişe sahip olan totalitarizm, siyaset teorisindeki en tartışmalı kavramlardan biri. Elinizdeki bu geniş kapsamlı eserde, David D. Roberts totalitarizmin, modern politik evreni anlamak için yeniden biçimlendirilmesinin gerekli olduğunun altını çiziyor.

Roberts, kavramın 1920'lerden bugüne gelişimini inceleyerek, Faşist İtalya, Nazi Almanya’sı ve Stalinist Sovyetler Birliği'nin oluşturduğu üç 'klasik' rejimde nasıl daha iyi uygulanabildiğini gösteriyor.

Totalitarizmin etki alanını 21. yüzyıla kadar genişleterek, Komünist Çin, Putin Rusya'sı, İran İslam Cumhuriyeti, İslam Devleti (IŞİD) ve teknolojik “gözetim devleti” tehdidinin totaliter gelenekte nasıl kavramsallaştırılabileceğini inceliyor.

Totalitarizm, totalitarizmin modern siyaset evrenini nasıl şekillendirdiği ve şekillendirebileceği ile ilgilenen herkes için bir başvuru kaynağı niteliğini taşıyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:David D. Roberts
Çevirmen:Yasin Öner

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.