idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Gelişmiş ülkelerde sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyette bulunan işletmelerin yanı sıra tarım işletmelerinde de muhasebe işlem ve uygulamaları bir işletme fonksiyonu olarak büyük önem taşımaktadır.

İşletme yönetiminde sağladığı çok sayıda yarar nedeniyle özellikle pazar için üretimde bulunan, ihtisaslaşmış, sermaye yoğun üretim yapan tarım işletmeleri başta olmak üzere tüm tarım işletmeleri için Tarım Muhasebesi uygulamaları kaçınılması mümkün olmayan bir zorunluluk haline gelmiştir.

Tarım işletmelerinin muhasebe kayıtlarından elde edilen verilerle, işletme analizlerinin ve planlamalarının yapılması mümkün olmakta, bunların yanı sıra rasyonel ve başarılı tarım politikalarının oluşturulması da söz konusu olabilmektedir.

Kitabın, branş olarak ilgili öğrencilere, tarım işletmelerinde üretim dönemine ilişkin olarak ortaya çıkabilecek mali işlemlerin ve analitik değerlendirmelerin yapılmasına temel olacak verilerin kaydedilmesi ve yorumlanması açısından yardımcı olması amaçlanmaktadır. Bunun yanı sıra, günümüzün rekabet ortamında modern anlamda faaliyette bulunan tarım işletmelerinin yöneticilerinin de, alanında sınırlı sayıda yayın bulunması nedeniyle bu kitaptan yararlanabilecekleri düşünülmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 238

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nobel Akademik Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Tolga Tipi,Bahattin Çetin

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.