idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İslamcılığın yükselişi sürüyor. Büyük bir çoğunluğu baskıcı tek parti yönetimleri, hanedanlar ve krallar tarafından idare edilen İslam ülkelerinin bu yükselişi durdurmaları pek mümkün değil. Bilimsel bir temelden ve dinin temel kaynaklarından son derece uzak olan Siyasal İslamcılığın, İslam dünyasında önder konumda bulunan ülkelerde ve Batı dünyasında da gelişmesi asıl en büyük trajediyi oluşturuyor. Kimi Hıristiyan ve Yahudi ülkelerin İslam'ı çirkinlik ve tehdit unsuru olarak gösteren çabaları da bir o kadar bu yangını körüklüyor.
İslam'ın her ne sebeple olursa olsun bu hale getirilmesi samimi Müslümanların da başlıca sorunu olmalı. Biz, İslam'ı ve Müslümanları büyük bir kargaşaya, inanç savaşına ve çöküşe götürecek olan Siyasal İslamcılığa karşı hala alternatif bir anlayış geliştirilmediği inancındayız.
Siyasal İslamcılık, Batılı veya sosyalist teorilerle değil, öncelikle İslam dünyasında ortak bir antitez ile her Müslüman ülkenin kendi kültürüne dayalı sosyal, ekonomik ve milli politikalarla durdurulabilir.



Sayfa Sayısı: 512

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: IQ Kültür Sanat Yayıncılık

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.