idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Eğitim sistemi üzerine yeni bir bakış açısı kazanmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise Sistem Çaresiz Eğitim Sizde tam size göre! Erhan Erkut bu kitabında okuyucularına günümüz eğitim sistemleri üzerine yaptığı araştırma ve gözlemlerin sonucunu anlatıyor. Gelin, birlikte bu araştırma alanındaki değerli kitaba bir göz atalım.

 

"Sistem Çaresiz Eğitim Sizde" adlı kitabı neden okumalısınız?

Erhan Erkut Sistem Çaresiz Eğitim Sizde kitabında 224 sayfa boyunca eğitim sisteminin içinde bulunduğu sorunlara ve sistemi değiştirmek için yapılması gerekenlere değiniyor. Akıcı ve sade bir anlatımın kullanıldığı eser üç bölümden oluşuyor ve bu bölümlerde okulun tarihçesinden eğitimde değişimi etkileyen faktörlere kadar geniş kapsamlı birçok konu ele alınıyor. "Eğitim sistemi nasıl ve kimler tarafından düzeltilebilir?" ve "Günümüz eğitimcileri bu eğitim düzenini değiştirmek için nasıl bir yol izlemeli?" gibi sorulara çözüme yönelik farklı perspektiflerden cevaplar aranıyor. Eserde verilen detaylı bilgiler ile birlikte eğitimi etkileyen iç ve dış unsurlara da detaylı olarak yer veriliyor. Yazar, bu kitabında eğitim ve öğretimdeki sorunları bir eğitimci gözüyle inceliyor ve çözümlerini de sistemin içinden bir eğitimci olarak aktarıyor. Kitapta eğitim sistemindeki sorunlara değinilirken, çözüme yönelik, hem öğrencilere hem de eğitimcilere düşen sorumluluklar da anlatılıyor. Erhan Erkut bu eserinde kitlesel eğitim modelleri üzerine kendi görüş ve tecrübelerini de sunuyor. Politika ve araştırma kategorisindeki bu eser her yaştan okura hitap ediyor. Sistem Çaresiz Eğitim Sizde, kişisel gelişim ve eğitim alanına ilgi duyan okuyucular için rehber bir kitap niteliği taşıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Prof. Dr. Erhan Erkut'un eğitim öğretim alanında yerli ve yabancı birçok başarı ödülü aldığını biliyor muydunuz? Erkut; yazarlık ile birlikte eğitim, yetkinlik, gelişim alanlarında ulusal ve uluslararası dergilerde makaleler yazar ve bu alanlarda çalışmalarına devam eder. Öğrenciler için Yetgen Gençler adında bir eğitim sistemi kurar ve kurulan eğitim programı kapsamında dersler verir. MEF Üniversitesi'nde rektör yardımcılığı görevine devam eder. Doğan Kitap tarafından okuyuculara ulaştırılan Sistem Çaresiz Eğitim Sizde, Erhan Erkut'un ilk kitabı olma özelliği taşır. İlk basım yılı 2022 olan bu eser, araştırma ve eğitim alanlarında çok okunan ve satan kitaplar arasında yer alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Erhan Erkut tarafından kaleme alınan Sistem Çaresiz Eğitim Sizde kitabını beğendiyseniz Psikolog Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu tarafından yazılan Öğretmenim Bir Bakar Mısın?Geliştiren Anne Baba ve Var Mısın?-Güçlü Bir Yaşam için Öneriler adlı eserlere de göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.