idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (11)
  • Soru ve Cevap (0)

Paranın Psikolojisi

Varlığıyla da yokluğuyla da çeşitli sıkıntılar getiren paranın insanların hayatındaki etkisini merak ediyor musunuz? Morgan Housel'ın kaleme aldığı Paranın Psikolojisi; sadece finansla ve yatırımla uğraşan yönetici kitleye değil her kesimden yetişkin bireye hitap eden, akıcı dili ve günlük hayattan gerçekçi örnekleriyle kolayca okunabilen bir eser. Dünyanın en zengin insanlarından biri olmak için çevrenizdeki en zeki insan olmak ya da en iyi eğitimleri almış olmak gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ancak bu fikrinizin değişmesine hazır olun! Finansal kararlar alırken en önemli faktörlerden olan risk ve şans kavramlarını es geçmemelisiniz. Para konusunda başarılı olmak isteyenler için yazarın okurlarına verdiği tavsiyeleri detaylarıyla inceleyelim.

 

''Paranın Psikolojisi'' adlı kitabı neden okumalısınız?

Yormayan, akıcı ve sürükleyici bir dille yazılan Paranın Psikolojisi; diğer finans kitaplarına göre daha gerçekçi tavsiyeler sunarken para konusunda bilgisini artırmak ve meselenin psikolojini anlamak isteyen her bireye hitap ediyor. Toplam 312 sayfadan oluşan eser, finansal başarıyı yakalamak için muhakkak okunması gereken kitaplar arasında yer alıyor. Başarıya ulaşan insanların en zeki ve en iyi eğitimi almış kişiler olmadığını gösteren yazar, zengin olmak ve zengin kalabilmek arasındaki farkı ve bu noktada yapılan hataları da okurlarına gösteriyor. Daima olumlu düşünmeyi ve her insanın başarı hikâyesinin farklı olduğunu vurgulayan yazarın en büyük tavsiyelerinden biri ise her zaman bir B planının olması gerektiği. Sadece maddesel başarıyı öncelemeyen, insani duyguları beslemek ve mutluluğa ulaşabilmeniz için mantıklı tavsiyeleri olan bu eseri tekrar tekrar okumak isteyeceksiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Ödüllü yazar Morgan Housel'ın eserini oluştururken yalnızca finans ve ekonomiden değil tarih, biyoloji ve fizik gibi farklı disiplinlerden yaralandığını ve düzenli olarak blog yazdığı Collaborative Fund'ın ortaklarından biri olduğunu biliyor muydunuz? Davranışsal iktisat alanında uzman olan Morgan Housel, 2015'te dünyaya gelen çocuğunun davranışlarından da çıkarımlar yaparak bu çıkarımlarını iktisat alanı ile birleştirir. Canan Feyyat tarafından çevirilen kitap, Scala Yayıncılık tarafından yayımlanır. Yazarın hayata dair çıkarımlar yaptığı bölümlerden oluşan eser, çok satan kitap yazarları ve ekonomistler tarafından da takdirle karşılanır. Kitap hiçbir zaman değişmeyecek, tüm zamanlara hitap eden isabetli ekonomik tespitlerden oluşur. Ekonomi ve yatırım alanında yalnızca belirli bir dönem değil her zaman işinize yarayacak bu eserle hayatınıza yön verebilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yatırım alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız yine Scala Yayıncılık etiketiyle yayımlanan Borsa'da Tek Başına ve Kazanmayı Öğren kitaplarına da göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Morgan Housel
Çevirmen:Canan Feyyat

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.