idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Otelcilik kariyerimiz boyunca her birimiz, otel geliştiricilerinin ve sahiplerinin birçok kez “Keşke bunları daha önceden bilseydim.” veya “Keşke bu oteli inşa etmeden önce tüm bunlardan haberim olsaydı.” şeklinde yakındıklarını duymuşuzdur. Bu kitapla yatırımcıların projelerine başlamadan önce operasyoneli satış ve mali açılardan en verimli olacak planlamaları yapabilmelerine, sorunları önceden belirleyerek gereken tedbirleri önceden alabilmelerine ve gerek inşaat gerekse işletme aşamasında ortaya çıkabilecek masrafların önüne geçebilmelerine yardımcı olmayı amaçladık. Başkaları tarafından yaşayarak öğrenilen bazı tecrübeleri ve dersleri paylaşmak, bir otel yatırımında gereksiz hatalardan kaçınmaya yardımcı olacaktır. Bu kitap hiçbir şekilde profesyonel danışmanların yerini alamaz. Aksine otel yatırımcılarını geliştirme sürecinin uygun aşamalarından otel profesyonellerine erken danışmaya teşvik etmeyi amaçlamaktadır.
Otel geliştirme ve satın alma hakkında çok sayıda kitap ve makale yazılmıştır. Bunların büyük bir kısmı yabancı dillerden yayımlanmıştır. İçerik olarak yatırım kararından işletme aşamasına kadar geçen süreci anlatan bu kitap yatırımcılar, finans kurumları, danışmanlar, otelcilik eğitimi almakta olanlar ve otelcilik profesyonellerinin bu alandaki ihtiyacını karşılaması açısından yayımlanan ilk ve tek Türkçe kaynaktır. Yazarlarının, dünyanın önde gelen uluslararası ve yerli otel zincirlerinde elde ettikleri 40’ar yıllık birikimlerini okuyucu ile paylaştıkları bu kitabı yararlı bulacağınızı umuyoruz.
- Eyüp Babür, Kâmil Berk, Tamer Yürükoğlu

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.