idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi maddi gelir ile doğru orantılıdır. Bir ülkede gelişim bireylerin zenginlesmesi ile başlar ve sonra toplum zenginlesir ve gelişir. Ondan sonra toplumda ki bireyler gelişir. Yani bireyler gelişmeden, zenginleseden toplum ve ülke zenginlesemez. Milyoner olmak için öncelikle zihinsel olarak milyoner mantığına sahip olmak ve uygulamak gerekir
Kabaktan kavak ağacı olmaz!. Işte bu kitap sizlere milyoner olmak için hikayeler anlatmak yerine para kazanma yöntemleri, işletme kurmak, yönetim, üretim, ticaret ve doğru yatırım yöntemleri üze­rinde düşünmenizi sağlayacak ve kendinize uygun iş modeli geliş­tirmek ve uygulayarak sonuç almak sermayelerini katlamak isteyen­ler için yazıldı.
Fakirligi kutsayan , zenginliği lanetleyen , kolay yaşamak isteyen ve hazine peşinde koşanlar, maddî refah için yaşam koclarindan , muska yazan hocalardan meddet umanlar okumasın!.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.