idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap, yardım ve kamu kuruluşlarının, mikrofinans kurumlarına (MFK) devam edenya da etmeyen destekleri konusunda yol göstermek için, etkinliği; çetin ve güvenli bir kıstas olarak dikkate almaya davetediyor. Etkinlik, MFK'lerin genel uyumuna bakmaksızın yüksek ya da düşük performans sergileyen MFK'leri ayrıştırmaya yardımcı olur. Bazı MFK'ler daha çok fakir kişilerin ortalama küçük işlemleri ile uğraşır, bazıları da daha çok ticari odaklıdır ve en kısa zamanda güçlü performans için çaba sarf ederler. MFK'lerin her ik içeşidi de, belirli üretim işlevi ve belirli çalışma ortamında, etkinlik durumunda, etkinliğin sınırında ya da sınırına yakınlaştıkları sürece destek verirler.
Bu çalışma; Afrika, Asya, Latin Amerika, Doğu Avrupa ve OrtaDoğu ve Kuzey Afrika içinden 21 ülkede çalışan 45 MFK'nin anketlerinin bulgularını sunmaktadır. Bu araştırma ve analiz, Cenevre Uluslar arası Akadem iAğı(GIAN), Geliştirme Planları Kuruluşu (IUED) ile, Uluslar arası Çalışma Örgütü(ILO), Cambridge Üniversitesi ve Cenevre Üniversitesi'nin birleştirici kuruluş olarak yer aldığı, birleşmiş projesi çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Efil Yayınevi Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Bernd Balkenhol
Çevirmen:Seval Mala

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.