idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

20. yüzyıl devletin devasa bir biçimde geri dönüşüyle kendini göstermiştir. Emperyalizm içerisinde devlet ve ekonominin iç içe geçmesi; fordist sosyal refah devleti; metropollerdeki yoğun dönüşüm süreçleri sonucunda ortaya çıkan "yalın devlet", yeni-sosyal demokrat "etkin devlet" veya günümüzün neo-liberal devleti.
21. yüzyılın başında, kapsamlı bir devlet teorisi hiç bir zaman olmadığı kadar güncel hale gelmiştir. Joachim Hirsch, 1970'li yıllardan itibaren eleştirel toplum teorisi içerisindeki tartışmaları önemli ölçüde etkilemiş bir yazardır.
Kitapta günümüzdeki devlet, dünya sistemi ve emperyalizm bağlantısı ele alınmaktadır
Bu kitap bir temel eserdir. İçerisinde hem materyalist devlet teorisinin ana hatları hem de kapitalist devletler sisteminin dönüşüm süreçleri ele alınmış ve kapitalist devletin ötesinde bir demokrasi için gerekli perspektiflerin temel özellikleri ortaya konmuştur.



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yeni Alan Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Joachim Hirsch
Çevirmen:Levent Bakaç

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.