idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Marksizm-Leninizm, bizi çevreleyen dünyayı doğru biçimde anlamak, gününü gün etme yerine, çağımızın büyük olaylarına bilinçli olarak katılmak isteyen tüm çalışanlar ve ilericiler için önemli bir güç kaynağıdır.

Bu eğilimde olan insanların sayısı artık milyonlarcadır ve bunlar her geçen gün çoğalmaktadır. Amaçsız yaşamaktansa, bu tarihsel gelişmede etkin ve bilinçli bir rol almak isteyenlerin giderek devrimci eyleme katıldıkları görülmektedir. Marksizm-Leninizm bu kitleler için paha biçilmez bir yol göstericidir.

Günümüzün insanı için ilerici bir dünya görüşüne sahip olmadan yaşamak kabul edilir bir davranış değildir. Uyuşturucu ideolojilerle yetinmek ise daha da kötüdür.

Marksist-Leninist doktrini benimsemek, böylece bilgilenmek ve insanlığın düşmanı emperyalist güçlere karşı savaşı kazanmak ise, doğuracağı güçlükleri göze almaya değer bir çabadır.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesinin 14 Nisan 1978 tarih ve 1978/77 sayılı kararıyla BERAAT etmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yar Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Çevirmen:Nadiye R. Çobanoğlu,Kolektif

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.