idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Liberteryenizm ve anarko-kapitalizm, liberalizm ve anarşizm öğretilerinden beslenen siyasi ideolojilerdir. Liberalizm, bireysel özgürlüklerin korunması ve güvence altına alınması üzerine inşa edilmiş bir öğretidir. Anarşizm ise her türlü otorite, tahakküm ve hiyerarşiye karşı olan bir felsefedir. Her iki öğreti bireysel özgürlüklerin önemli ve değerli olduğu noktasında buluşmaktadır. Aralarındaki temel farklılık devlet felsefesi üzerinedir. Klasik liberalizm, bireysel özgürlüklerin korunması için “sınırlı devlet”in gerekli olduğunu savunur. Anarşizm ise (ister sağ anarşizm ve isterse sol anarşizm olsun) devlete bütünüyle karşı olan bir ideolojidir.

Liberteryenizm öğretisi klasik liberalizm ilkelerine bağlı olmakla beraber devleti kaçınılması ve katlanılması gereken bir kötülük olarak ele alır. Anarko-kapitalizm öğretisi ise bir taraftan klasik liberalizm ilkelerine, diğer taraftan da bireyci anarşizmin “devletsiz toplum” düşünesine bağlılığını sürdürür.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.