idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Küresel İlişkiler Çağında Uluslararası Örgütler kitabı Türkiye'de bu alanda var olan bir boşluğu doldurmak üzere tasarlanmıştır. Küresel İlişkilerin en önemli aktörlerinden biri olan, sayıları ile birlikte fonksiyonları da gittikçe artan uluslararası örgütler, üzerinde düşünülmesi ve mutlaka analiz edilmesi gereken çağdaş bir fenomendir. Uluslararası Örgütler, dünyanın önde gelen üniversitelerinin Hukuk'tan İktisat veya Siyasal Bilimlere, Bölgesel Çalışmalardan Uluslararası Ticarete kadar pek çok programında eğitimin önemli bir parçası.

Bu kitap 'komplo'yu 'medya uzmanlarına' bırakarak uluslararası örgütleri kuramsal, tarihsel ve uygulama temelinde gözden geçirirken küresel çaptaki rollerini analiz edip Türkiye'ye özel bir atıfla 'örgütleri' anlamaya ve anlatmaya katkıda bulunmak amacını taşıyor. Akademisyenlerin, uygulayıcıların ve öğrencilerin bu alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Kitap sadece örgütleri değil insan haklarından enerjiye kadar küresel rejimleri de örgütlerle birlikte ele alması bakımından alanında bir ilk.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.