idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu yıl okuduğum en korkutucu kitaplardan biri. Ortaya çıkan tabla karanlık ancak kapsamlı ve tatmin edici.
Bloomberg Businessweek

Uluslararası iktisatta en yıkıcı ve korkulan sonuçlardan biri kur savaşlarıdır. En iyi koşullarda ticari ortaklarından büyüme çalan ülkelerin üzücü manzarasını sunabilir, en kötü koşullarda ise ardışık enflasyon, durgunluk, misilleme ve fiili şiddet nöbetlerine dönüşürler.

Başıboş bırakıldığında, bir sonraki kur savaşı 2008 paniğinden çok daha beter bir krize yol açabilir. Doların değerinin düşürülmesi, Avrupa'daki kurtarmalar ve Çin'in parasını manipüle etmesine ilişkin gazete manşetleri büyüyen çelişkilerin göstergesidir.

James Rickards'ın Kur Savaşları'nda öne sürdüğü gibi, bu yalnızca iktisatçıların ve yatırımcıların sorunu değildir. Birleşik Devletler ulusal güvenliğine yönelik Çin'in el altından yaptığı altın alımlarından tutun da ulusal varlık fonlarının gizli gündemlerine kadar uzanan tehditlerle karşı karşıyadır. Ve çok gerçek olan bir tehlike de bizzat doların çöküşüdür.

Sonbaharın en önemli kitaplarından biri.
Mike Allen
Politico


Yanıldığını ümit edelim.
Financial Times

Sarsıcı, etkileyici, ülkelerin kendi para birimlerini nasıl manipüle
ettiğinin ve korkunç sonuçlarının kapsamlı analizi.
Fort Worth Star
Telegram




Sayfa Sayısı: 319

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Scala Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:James Rickards
Çevirmen:Nusret Alhan,Neşenur Domaniç

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.