idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kuantum Politika; başta kanun yapıcılar olmak üzere  “Yeni Anayasa” çalışmalarında herkese, temel gerçekler etrafında rehber olacak bir başucu kitabıdır.

Demokrasi en iyi yönetim biçimi olarak bilinmesine karşın, son yıllarda hemen hemen tüm dünyada demokrasinin işlerliği konusunda şüpheler uyanmaktadır. 'Demokrasi çoğunluğun tiranlığı mıdır?” soruları zihinleri tedirgin eder hâle gelmiştir. Demokrasinin yerleşik kabul edildiği birçok ülkede insanları huzursuz eden gelişmeler olmakta ve “Demokrasilerin Ölümü”, “Demokrasiler Nasıl Korunabilir?” konularında ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Önlemler konusunda radikal değişiklikler önerilmekte ve yeni yönetim şekli olarak “Radikal Demokrasi” yaklaşımı öne sürülmektedir. Radikal Demokrasilerin de “Demokrasi” olup olmayacakları tartışmalıdır.
Kuantum Politika paradigmasına göre, gelecekte siyasette belki de siyasi partiler değil, bağımsız, hür vicdan ve aklını kullanan, seçmenlerin doğrudan seçtikleri bağımsız milletvekilleri olacak ve çok daha geniş katılımlı ve tutarlı yönetim politikası sağlanabilecektir.
En önemli konu, toplumsal farklılıkların tümünün temsil edilerek, ortak düşünceler geliştirmeye fırsat sunacak bir yönetim şeklinin kurulmasıdır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.