idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Adam Smith'den Günümüze Kriz Ve Konjonktür Kuramları

20. Yüzyılın son çeyreğinde gelişmekte olan ülkelerdeki krizler ve 2007-2008 Dünya Krizinden sonra "yeniden" gündeme gelen, iktisadın en kadim konusu iktisadi krizler ve konjonktürel dalgalanmalara yönelik kuramsal tartışmalar, bugüne kadar yapılan çalışmalardan farklı bir şekilde iktisat okulları bağlamında, bu kitapta ele alınmaktadır.

İki bölümden oluşan kitapta ilk olarak kapalı ekonomi koşullarında kriz ve dalgalanmaların nedenleri, Klasik, Keynesyen ve Marksist iktisat okullarının piyasa ekonomisinin işleyişine yönelik temel düşüncelerine dayalı olarak açıklanmaktadır. Dışa açık ekonomi koşulları çerçevesinde ikinci bölümde finansal liberalizasyonla birlikte serbestleştirilen kısa vadeli sermaye hareketlerinin (sıcak paranın) konjonktür ve krizler üzerindeki etkileri dikkate alınarak söz konusu tartışma "küreselleşme" koşullarını kapsayacak şekilde genişletilmektedir. Söz konusu tartışmaların karşılaştırmalı ve eleştirel bir şekilde ele alındığı kitap, bu alanda en azından Türkiye'de var olan boşluğu doldurabilme amacını taşımaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nota Bene Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Şükrü Apaydın
Kapak Tasarımı:Can Kaya

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.