idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Körfez ülkeleri son yıllarda Ortadoğu siyasetinde ve küresel siyasette giderek daha fazla etkin olmaktadır. Uzun yıllar boyunca güvenlik ve dış politika bağlamında önce Britanya daha sonra da ABD başta olmak üzere Batılı müttefiklerine bağımlı olan bölge ülkeleri, gelinen noktada kendi başlarına birer dış politika aktörü hâline gelme sürecine girmişlerdir. Bu durum özellikle 2010 yılında Tunus’ta başlayan Arap Devrimleri hareketini izleyen süreçte çok daha belirgin hâle gelmiştir.

Körfez ülkeleri reaksiyoner tutumları ile birlikte aktif birer dış politika oyuncusu hâline gelmiştir. Körfez ülkelerinin bölge siyasetinde bu derece yoğun bir angajmana sahip olmaları ve dominant dış politika oyuncuları hâline gelmeleri; uluslararası düzeyde bu ülkelerin dış politika motivasyonları, yönelimleri ve enstrümanları hususunda yeni araştırmaların yapılması ihtiyacını doğurmuştur. Bu anlamda çalışma, altı Körfez ülkesinin dış politika parametrelerine ve dış politikalarında yaşanan değişim ve dönüşüm süreçlerine odaklanan bölümlerden oluşmakla birlikte son dönemde bölgede yaşanan siyasi, askerî ve jeopolitik süreçlerin de analizini içermektedir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.