idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

Borsa, kazanç stratejileri, yatırım, şirketlerin yaşam döngüleri gibi meselelere ilgi duyan ve araştıran girişimci ruhlu insanlardan mısınız? Cevabınız "Evet!" ise Peter Lynch ile John Rotchild'ın beraber kaleme aldıkları Kazanmayı Öğren - Yatırımcı İçin Küçük Kitap adlı eser ile bu meselelere ait merak ettiğiniz tüm detayları öğrenebilirsiniz. Bazı şirketler üzerinden örnekler vererek akıcı bir üslup ile kaleme alınan kitap, yatırıma ve kazanmaya önem veren her yetişkine hitap ediyor. Gelin, yalnızca yatırım yapmayı değil bir yatırımcı gibi düşünebilme kabiliyetini okura kazandırmayı hedefleyen kitabı detaylarıyla inceleyelim.

 

"Kazanmayı Öğren - Yatırımcı İçin Küçük Kitap" adlı kitabı neden okumalısınız?

Kavramları farklı örnekler üzerinden sade bir dil ile anlatan yazarlar, detaylarda boğulmadan ve tekrara düşmeden okurlarını yatımcı gibi düşünmek konusunda adım adım bilgilendiriyorlar. Kitap, okura Amerikan şirketlerinden hisse senetlerinin işleyişine kadar pek çok alanda farkındalık kazandırıyor. Toplam 300 sayfadan oluşan kitabın içerisinde dört ana bölüm yer alıyor. İlk bölümde kapitalizmin kısa tarihinden bahsediliyor. Rockefeller ailesi gibi tekellere, ilk zenginlere, borsadaki manipülasyonlara ve Amerikan bankacılık sistemi meselelerine değinilen bu bölümde kapitalizmin topluma sunduğu refah da ele alınıyor. İkinci bölümde yatırımın esaslarına dair temel meseleler örneklerle açıklanırken üçüncü bölümde yeni kurulan bir şirketin gelişim evreleri açıklanıyor. Dördüncü bölümde ise şirketlerin yaşadığı sıkıntılı süreçler, kriz yönetiminde yapılanlar, piyasanın arz talep ilişkisi gibi konular ele alınıyor. Finansal okuryazarlık alanında pek çok kapsamlı bilgi edinebileceğiniz eserle hayatınızı temelinden değiştirecek yeni ve sağlam adımlar atabilirsiniz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Orijinal adı "Learn to Earn" olan kitabın yazarlarından olan ve finansal medya tarafından sürekli "efsane" olarak anılan Peter Lynch'in 1977 ve 1990 yılları arasında Magellan Fund'u dünyanın en iyi yatırım fonu hâline getirdiğini biliyor muydunuz? Lynch, görev yaptığı zaman boyunca yönetimi altındaki varlıkları 18 milyon dolardan 14 milyar dolara yükseltir ve Time dergisi tarafından ABD'nin en iyi fon yöneticisi seçilir. John Rotchild ile yazdıkları Kazanmayı Öğren - Yatırımcı İçin Küçük Kitap adlı eserin ilk baskısı 2018 yılında Scala Yayıncılık tarafından yapılır. Kitap Türkçeye Levent Cinemre ile Hasan Ataol tarafından çevrilir. Hisse senedi yatırımları uzun vadeli yatırımlar olduğu için Peter Lynch, Kazanmayı Öğren adlı eserinde okurlarına erken yaşlarda hisse senedi tasarrufu yapmalarını tavsiye eder. Yalın ve anlaşılır bir dille kaleme alınan kitabı okuduktan sonra geleceğinize dair güçlü yatırımlar yapmak isteyeceğinize eminiz!

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Kazanmayı Öğren sizin için faydalı olduysa yine aynı yazarlara ait Borsa'da Tek Başına ve Borsayı Yenmek adlı kitaplara da göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:John Rotchild
Çevirmen:Levent Cinemre,Hasan Ataol

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.