Kabil Disco 1 - Afganistan'da Kaçırılmamayı Nasıl Başardım?
Kabil Disco 1 - Afganistan'da Kaçırılmamayı Nasıl Başardım? Kitap Açıklaması
Evsiz ve işsiz olan çizgi roman yazarı Nicolas Wild, 2005'te nihayet kendine uygun bir iş bulur. Ama bu iş biraz uzaktadır.
Savaştan henüz çıkmış Afganistan'ın başkenti Kâbil'de. İşte böylece, ülkenin anayasasının bir çizgi roman uyarlamasını hazırlamak üzere oraya gider. İki yıl kalarak ülkenin yeniden inşasına tanıklık eder. Bu kitap, Afganistan dönüşü yayımladığı üçlemenin ilk cildidir. Gündemden hiç düşmeyen ülke Afganistan'a ironik, merak uyandıran ve sağduyulu bir yaklaşım.
"Mükemmel bir çizgi roman. Eğlenceli ve hayat dolu."
-France Inter-
"Misafirperver ama fakir bir halk, sokaklarda yaşayan çocuklar, askeri baskı, ülkeyi mahvetmiş bir savaşın izleri, propaganda ve yeniden inşa için gelen yabancılar... Bunca konuyu Kabil Disko kadar güzel işleyen çizgi romanlar bulmak çok zor."
-Journal Sud Ouest-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Esen Kitap
- Kitap Adı: Kabil Disco 1 - Afganistan'da Kaçırılmamayı Nasıl Başardım?
- Yazar: Nicolas Wild
- Yayınevi: Esen Kitap
- İlk Baskı Yılı: 2015
- Dil: Türkçe
- Barkod: 9786054609727
Sabit Fikir
Yorumlar
Bu ürüne yorum yapmak için giriş yapmalısınız