idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitabın konusu Batı Avrupalı Müslümanların kim oldukları  ve ne istedikleri üzerinedir. Kitap, altı Avrupa ülkesinden üç yüz Müslüman lider ile yapılan röportajlar üzerine kurulmuştur. Bu ülkeler, İsviçre, Danimarka, Hollanda, Büyük Britanya, Fransa ve Almanya’dır. Avrupa’daki İslamî sorun küresel savaş veya barışla ilgili değildir, bilakis kamusal hayatta ve Avrupa kimliklerinde Hı- ristiyanlık ve İslamın pozisyonundan yükselen zor sorularla ilgi- lidir. Avrupalı Müslüman liderler liberal demokrasiyi kaldırmak ve laik yasaları İslamî yasalarla değiştirmek niyetinde değiller. Onlar azınlık pozisyonundadırlar.

 

İslamın Avrupa’da nasıl gelişeceğine dair tek bir Müslüman ba- kış açısı yok, birçok farklı görüş var ve genellikle Müslümanlar kendi dinlerini yaşamalarını sağlayacak, sosyal entegrasyonla uyumlu kurumları inşa etmenin yollarını arıyorlar. Bu kitaptaki fikirler milletvekillerine, şehir meclis üyelerine, doktorlara ve mü- hendislere, birkaç profesöre, hâkimlere ve memurlara, küçük iş- letme sahiplerine, çevirmenlere ve cemaat aktivistlerine aittir. Bu insanların hepsi de siyasî ve sivil organizasyonla ilgilenen Müs- lümanlardır. Bu nedenle, genellikle, ne olmadıklarını anlatmak için kendilerini sürekli olarak açıklıyorlar. Onlar köktenci dindar değil, terörist değil. Onlar kendi hayat tarzlarını koruyarak Avrupa’ya entegre olmak isteyen Müslümanlar. Laf kalabalıklarına ve fela- ket senaryolarına karşı bilimsel, sağduyulu bir cevap arayanlar için bir başucu kitabı…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Jytte Klausen
Çevirmen:Mahmut Aydın

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.