idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Politik pazarlama; bir siyasi partiyi veya adayı potansiyel seçmenlere uygun hale getirmek, siyasi partiyi veya adayı en yüksek sayıdaki seçmen kitlesinin ve bu kitledeki her bir seçmenin tanımasını sağlamak, rakipleriyle arasındaki farkı ortaya koyup, en az masrafla seçimi kazanmak için gerekli olan oyu elde etmek amacıyla kullanılan tekniklerin tümü olarak tanımlanmaktadır.
Politik Pazarlamanın malzemesini ise parti, lider ve parti ideolojisi oluşturmaktadır.
Düzeyini ve etik değerleri koruyarak herşeyi daha bilinçli, üretime yönelik, reel ve bilimselliğe dayalı yapmaya çalışmalıyız. Önemli olan, genel anlamda doğa, dar anlamda içinde yaşadığımız toplumdur. Toplumun sağlığı ve mutluluğu biz bireylerin de sağlığı ve mutluluğudur. Dolayısıyla sahip olduğumuz varlıkları adeletli bir şekilde paylaşmayı ve kamu varlığının yararını bilmeli ve korumaya özen göstermeliyiz. Bu eseri, uzaktan veya yakından politika ile ilgilenen, ülke değerlerine ve evrenselliğe önem veren tüm bireylerin okumasını öneririm.
- Dr.Rifat Çölkesen
Bu kitapta, politik pazarlamanın temel kavramları beş bölüm altında ele alınmıştır. İlk bölümde, politika ve pazarlama ile ilgili temel kavramlar; ikinci bölümde, politik pazarlamada ürün kavramı, fiyatlandırma, dağıtım kanalları, tutundurma, propaganda ve reklam kavramları ele alınmıştır. Üçüncü bölümde, seçim kampanyaları ile ilgili temel bilgiler irdelenmiş ve dördüncü bölümde de politik pazarlamayı belirleyen etmenler incelenmeye çalışılmıştır. Son bölümde ise konu ile ilgili 11 ilde olası seçmenlerle yapılan bir uygulamaya yer verilmiştir.



Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Papatya Yayıncılık

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.