idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dünya ekonomik krizi, Marx okumalarını yeniden canlandırıyor. Geçmişteki kriz dönemleri gibi... Karl Marx’ın kuramlarını okumadan benimsemek ya da reddetmek kolay iş. Zor olan ise, onun kapsamlı yapıtını, analitik ve özümseyici bir tarzda okumak...

Elinizdeki seçki, Marx’ın kuramsal yaklaşımlarını kendi sistematik düzeni içinde, akademik kaygısı olan ya da olmayan okura iletmeyi amaçlıyor. Marx’ın temel savları, kendi metinleri üzerinden, kısa ara özetlerle birleştirilerek aktarılıyor. Seçkinin amacı, iktisadi düşünce üstüne çalışanlara bir okuma kaynağı sunmak. 1960’lı yılların sola yönelimi sırasında, akademik ölçütlerle hazırlanan derleme, bugün de Marx incelemelerinde bir giriş kaynağı olarak kullanılıyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Karl Marx
Kapak:Nuran Gündoğdu
Çevirmen:Ali Çakıroğlu
Derleyen:Robert L. Freedman

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.