idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu çok önemli kitapta, dünyanın önde gelen kamusal aydını Noam Chomsky ve tanınmış bir ilerici iktisatçı olan Robert Pollin, kontrol altına alınmamış iklim değişikliğinin felaket niteliğindeki sonuçlarını ayrıntılarıyla açıklıyor ve değişime yönelik gerçekçi bir proje sunuyorlar: Yeşil Yeni Düzen.

Chomsky ve Pollin, daha sıcak bir gezegene yönelik tahminlerin muhayyileyi nasıl zorladığını gösteriyorlar: Dünya’nın büyük kısmı şiddetli hava şartlarının, kuraklığın, yükselen deniz seviyelerinin ve mahsul kıtlığının altında yaşama elverişsiz hale gelecek. Yeşil bir ekonomiye geçişin ekonomik felaket ve işsizlik yaratacağına dair korkunun yersiz olduğunu ve bu sahte kaygının nasıl iklim inkârcılığını teşvik ettiğini gösteriyorlar.

İnsanlık önümüzdeki otuz yıl içinde fosil yakıt yakmaya bir son vermeli ve bunu çalışan insanların yaşam standartlarını ve fırsatlarını artıran yollardan yapmalıdır. Yeşil Yeni Düzen’in hedefi budur ve yazarların açık açık anlattıkları gibi, bu bütünüyle uygulanabilir bir hedeftir. İklim değişikliği yok sayılamayacak olağanüstü bir durumdur. Bu kitap, onun üstesinden hem politik hem ekonomik olarak nasıl gelinebileceğini gösteriyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Noam Chomsky,Robert Pollin
Çevirmen:Onur Orhangazi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.