idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye’nin önde gelen ekonomistleri, gazetecileri ve çizerleri Güngör Uras kitabında buluştu…Tevfik Güngör Uras, vefatının üçüncü yılında Ayşe Teyze’nin İzinde adını taşıyan Saygı Kitabı’yla anıldı.

Mahfi Eğilmez’den Ege Cansen’e, Asaf Savaş Akat’tan, Ekrem Keskin’e, Güven Sak’a, Fatih Özatay’a, Osman Ulagay’a, Taner Berksoy’a, Bilsay Kurut, Yavuz Canevi ve Zekeriya Yıldırım’a uzanan ünlü akademisyen ve ekonomistler, Güngör Uras’ın ışığında anıların yanı sıra Türkiye ekonomisini, sanayileşmeyi, büyümeyi analiz etti.

Vahap Munyar’dan Abdurrahman Yıldırım’a, Servet Yıldırım’dan, Ali Ekber Yıldırım’a, Alaattin Aktaş’a kadar, Rüştü Bozkurt, Osman Arolat, Berfu Güven, Faruk Şüyün, Fehmi Köfteoğlu, Şükrü Andaç, Meral Tamer’den oluşan gazeteciler ekol yaratan Güngör Uras gazeteciliğini yazdılar.

Ayşe Hanım Teyze, Ali Rıza Bey karakterleri ile ekonomiyi ‘Saf ve Bakir Anadolu Çocuğu’ olarak geniş kesimlere sevdiren Güngör Uras, karikatüristlerle de çok yakın mesai arkadaşlığı yaptı. Güngör Uras’a vefa kitabında, Tan Oral, Musa Kart, Haslet Soyöz, Köksal Çiftçi, Kamil Masaracı, Halis Dokgöz, İzel Rozental, Devrim Demiral, Ercan Akyol, Zafer Temoçin, Raşit Yakalı, Kemal Gökhan Gürses, Bülent Çelik, Hilal Özcan, Güven Bilge, Deniz Dokgöz de çizimleri ile yer aldılar.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en özel Saygı Kitapları’ndan sayılan Ayşe Teyze’nin İzinde, hem duygu yüklü içeriği, hem ders niteliğinde ekonomik analizleri ve değer sunan çizimleri ile okurlarının karşısına çıkıyor…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.