idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Devletlerin uluslararası ilişkilerde uyguladığı politikanın yegâne vasıtası güçtür. Uluslararası ilişkilerde güç, bir devletin başka bir devlete karşı uyguladığı ve normal şartlar altında o devletin yapmak istemeyeceği bir şeyi yapmasını sağlamaya yönelik etkidir. Öte yandan politikanın bir vasıtası olarak kullanılmayan veya kullanılma becerisi gösterilmeyen yeteneğin güç olma niteliği yoktur. Bu kitap, güç ve politika ilişkisinin evrimleşmesini, bugün geldiği aşamayı tespit ederek, ilgili alanlarda geleceğe ilişkin yapılacak çalışmalara ışık tutmayı amaçlamaktadır.

"Dr. Sait Yılmaz, bizlere realist teorik çerçeveden yola çıkarak küresel ve bölgesel gelişmelerin tarihsel derinliğini göz önüne alan, titiz ve kapsamlı bir çalışma sunmaktadır. Bu çalışma 21. yüzyılın başında küresel hegemonya mücadelesini teorik bir çerçeveye oturtarak, araçları, amaçları ve yöntemleri açısından nesnel, ancak tarafsız olmayan bir bakış açısı ile anlatıyor. Dr. Sait Yılmaz'ı bu değerli ve Türk dış politika literatürüne önemli katkı yapan çalışmasından dolayı içtenlikle kutluyorum."



Sayfa Sayısı: 624

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.