idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bütün kalbimle diliyorum ki ülkeniz bir gün barışa kavuşsun. Kaos sona ersin. İnanıyorum ki bir gün kadınlar, erkekler ve gençler kol kola girip, ülkenizi yeniden inşa edeceksiniz. Her iç savaşın yarattığı türlü tahribatlar vardır; kayıplar, ölümler, ailelerin yaşadıkları felaketler... Bunların aşılabilmesi elbette kolay değildir. Barışın inşası uzundur ama gereklidir. Yoksa daha büyük kayıplar ve daha kötü sosyo-ekonomik koşullar yaşanacaktır. Bütün bunlara, kadınlar liderlik yapabilirler ve mücadeleyi bir başka biçimde sürdürerek her şeyi değiştirebilirler. Herkesi buradan selamlıyorum.
-Kumandan NidiaDíaz (María Marta Valladares)-


Türk halkı, Kürt halkı ve bütün dünya halkları hepimiz daha iyi bir yaşam için mücadele ediyoruz. Hepimiz onurlu bir yaşam için mücadele ediyoruz ve bu bizim en temel insani hakkımız. Kürt halkının durumu, muhtemel ki Guatemala'daki İndianlar ile çok benzer. Benim mesajım; mücadeleye devam etmek, direnmek! Biz barış isteriz ama müzakere süreci yaşamadan barışa ulaşılamaz. Bu sadece halkın umudu değil aynı zamanda ihtiyacıdır. Barış yeni bir ülke inşa eder. Türk ve Kürt halklarına, buradan devrimci selamlarımı gönderiyorum.
-WalterFélix (URNG Parlementeri)-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Öteki Yayınevi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.