idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Faşizm kavramı bir yüzyılı aşkın süredir siyaset içerikli pek çok tartışmanın merkezinde bulunur. 21. yüzyıldaki tartışmalara bakıldığında ise, iki bağlamın öne çıktığı hemen fark edilebilir. Bunlardan ilki, 20. yüzyılın son çeyreğine kadar varlığını sürdürebilmiş tarihsel-klasik faşizm örnekleri ve zaman zaman “neofaşizm” olarak nitelenen bugünkü kimi faşist yapıların söz konusu örneklerden devraldıkları mirastır. Diğeri ise, -faşist, otoriter ya da demokratik- emperyalist ülkelerin sömürgelerine dayattığı sömürge tipi faşizm ve bu formun yeni sömürgecilik ilişkilerinde değişen-dönüşen karşılığıdır. Her iki bağlam da fiilen anayasanın ve parlamentonun askıya alındığı ve olağanüstü halin kalıcılaştığı ülkeler, sokaklarda etki alanını genişleten, devlet içinde kümelenebilen ve yer bulabilen faşist örgütlenmeler, merkez partiler arası iktidar salınımına çomak sokan faşist figürler gibi bugün karşılaşılan nice örnekle, zengin bir tartışma alanı ortaya koymaktadır. Bu kitapta amaçlanan da söz konusu tartışmalara farklı noktalardan müdahil olmak ve “Faşizm nedir?” sorusuna verilen yanıtın derinlik kazanmasına katkıda bulunmaktır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.