idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

21. yüzyılda hızla değişen müşteri ihtiyaçları ve aynı hızda değişen teknolojilerin varlığında, işletmeler, değişen çevre koşullarına uyumla ve gelişen teknolojiyi takip ederek ayakta kalabilirler. Bu kitap, işletmelerin bu koşullarda iç kaynaklarının gelişimi, değişen teknoloji ile ortaya çıkan yeni üretim yöntemleri, yeni ürünler ve işletmelerin rekabet üstünlüğüne ulaşmaları için hangi stratejileri uyguladığı konularını kapsamaktadır.

Bu çalışma, 'Büyük İşletmelerde Entelektüel Sermayenin Yenilikçiliğe Dayalı Rekabet Üstünlüğüne Etkisi: Eskişehir’de Kurulu İşletmeler Üzerinde Bir Araştırma” adlı doktora tezinden üretilmiştir. Entelektüel sermaye, işletmelerin muhasebe tablolarına yansımayan, diğer bir ifade ile somut olarak ifade edilemeyen işletme varlıklarından oluşmaktadır. İşletmelerin faaliyette bulundukları çevreye uyum sağlamak ya da faaliyette bulundukları çevreyi etkilemek için gerçekleştirmiş oldukları yenilik faaliyetleri ise inovasyonu oluşturmaktadır. İşletmeler, inovasyona ve çevreye uyuma dayalı olarak sürdürülebilir rekabet üstünlüğünü elde etmektedirler.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.