idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yüzyılımızda, bütün dünyayı bir "Amerikan Rüyası" dalgası sarmıştır. Her şeyin en muhteşemine sahip olmayı anlatan bu iki sözcüğün özünde "para" vardır. Çok para da zenginlerde bulunur. Zengin olma düşünü hemen hemen bütün yoksullar kurar. Ve her dönemde birkaç kişi "paranın satın alabildiği" en yüksek zirveye çıkar. Bazıları yukarı tırmanmak için kötü yılları seçerken, bazısı zekasını kullanır: Politik bağlantılarını iyi değerlendirenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. Atalarının mirasıyla karlı yatırımlar yapanlar da vardır tabi. Peki kimdir bu zenginler? Niçin başkaları değildir de onlardır. Para, niçin onların cebine girmeyi tercih etmiştir. Bu kitapta, Amerika Birleşik Devletleri tarihindeki en zengin 100 insanın yaşam öyküsü anlatılır. Zenginler arasında, dünyayı saran markaların, icatların, ihtiyaç haline getirimiş maddelerin, bazen de çok basit işlerin arkasındaki isimler vardır. Bu zenginler zinciri, 1700'lü yılların zengini Benjamin Franklin'den günümüz zengini Bill Gates'e kadar uzanır; sürer gider...



Sayfa Sayısı: 359

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aksoy Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Robert Gunther,Michael Klepper
Çevirmen:Burcu Çekmece

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.