idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 'David Ricardo'nun, iktisadi düşüncenin tarihsel serüveninde ana doruklardan birini oluşturan Ekonomi Politiğin ve Vergilendirmenin İlkeleri Üzerine başlıklı büyük yapıtı nihayet Türkçede yayınlanıyor. Bu yapıtın değeri ve önemi ne kadar vurgulansa azdır. Ricardo, ekonomi politik biliminin, Marx'tan bu yana 'klasik ekonomi politik' olarak anılan düşünce okulunun en ileri, en tutarlı, en sistematik temsilcisi olduğu içindir ki, başyapıtı Ekonomi Politiğin İlkeleri genel olarak düşünce tarihi için, özel olarak da Marksizmin bir tarihsel kaynağı olarak bu denli büyük önem taşır. Ricardo, klasik ekonomi politiğin sadece en büyük temsilcisi değil, aynı zamanda onun son üyük temsilcisidir. Bir büyük düşünürün yapıtının oluşumunda çağının ve sınıfsal konumunun etkisi olmadığını düşünmek mümkün değildir. Hele bu büyük düşünür, Ricardo gibi, bir fildişi kuleye kapanmaktan çok uzak, pratik bir iş adamı ise! Bu kitabı eline almış olan okuyucu, özellikle de resmi iktisat öğrenimi görmüş ya da görmekte olan okuyucuyu uyaralım: Ricardo'yu anlamak istiyorsanız, iktisat ders kitaplarında öğrendiklerinizi unutun!

(Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Adam Smith
Yazar Hakkında:Sungur Savran
Çevirmen:Tayfun Ertan,David Ricardo

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.