idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsanların ve daha geniş anlamda ülkelerin yaşayabilmek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gerçekleştirdiği tüm faaliyetlere ekonomi diyorsak ekonominin tüm zamanların en önemli konusu olduğunu düşünmek yanlış olmaz. Peki, bizi bu kadar yakından ilgilendiren bir konuda ne kadar bilgi sahibiyiz? Yaşadığımız ülkede ve dünya ülkelerinde çarklar nasıl dönüyor? Kazanmak için bu kadar çabaladığımız, dişimizi tırnağımıza taktığımız paranın değeri neden bu kadar değişken? Hangi hükûmetler hangi ekonomi politikalarını uygulayarak bugünlere geldi? Bir devlet sabahları kazdıkları çukurları akşamları kapatsınlar diye insanları neden işe alır ya da susamamış bir atı nehir kenarına getirip su içmeye neden zorlar ya da gri filler dururken neden beyaz fillere yatırım yapar?

İktisatçı olmayanların, bu sorulara iktisat dünyasından temel seviyede de olsa haberdar olmadan cevap vermeleri bazen tekerleği yeniden keşfetmeye çalışmaya benzer.

İşte, bu kitap bu ve benzeri sorulara cevap vererek akademik okuyucular dışındaki geniş hedef kitlesine seslenmek üzere tasarlandı ve kitapta karar alıcılar, iş adamları, esnaflar başta olmak üzere -iktisatçı olsun olmasın- ekonomik aktörlere ekonomi politikaları mümkün olduğunca teknik dilden uzak ve anlaşılır bir dille teorik ve pratik açıdan anlatıldı. Bu kitabı okuduğunuzda, dünyanın herhangi bir ülkesinde iyi bir lisans derecesine sahip bir iktisatçıda olması gereken temel makroekonomi ve ekonomi politika bilgilerine sahip olacaksınız. Zaten bir iktisatçı iseniz de ekonomi konusundaki temel bilgilerinizi yeniden gözden geçirme ve yorumlama fırsatı elde edeceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.