idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ruşen Keleş'e Armağan dizisi, sayısız makalenin, onlarca kitabın, yüzlerce akademisyenin, binlerce öğrencinin arkasındaki öncü bir kişiliğe saygı yapıtı olarak hazırlanmıştır. Her biri farklı konulara odaklanan altı kitaptan oluşan bu dizi, elli yılı aşkın akademik yaşamı boyunca ilklere imza atan Ruşen Keleş'e yakışır biçimde, yüzden fazla yazarı bir araya getirmesiyle Türkiye'de bir ilk niteliği taşımaktadır.

Yurtiçinden ve yurtdışından kentleşme, yerel yönetimler, çevre politikaları, tarih, siyaset bilimi ve iktisat alanlarında uzman çok sayıda ismin katkısıyla hazırlanan bu çalışma, yalnızca Ruşen Keleş'in akademik kişiliğini sergilemekle kalmamakta, insan-kent-çevre ilişkilerine yönelik kapsamlı bir bakış da getirmektedir.

Ruşen Keleş'e Armağan dizisinin altıncı kitabı olan Demokrasi ve Politika, kamu yönetimi, hukuk, iktisat ve siyaset bilimi alanlarında, insan, toplum ilişkilerini sorgulayan yazıları içermektedir.

RUŞEN KELEŞ’E ARMAĞAN DİZİSİNİN DİĞER KİTAPLARI
KENTBİLİME ADANAN BİR YAŞAM: Ruşen Keleş
KENT ve PLANLAMA Geçmişi Korumak Geleceği Tasarlamak
KENT ve POLİTİKA Antik Kentten Dünya Kentine
YERELLİK ve POLİTİKA Küreselleşme Sürecinde Yerel Demokrasi
ÇEVRE ve POLİTİKA Başka Bir Dünya Özlemi Özlemi



Sayfa Sayısı: 486

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.