idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap 1 Ocak 2021 gece yarısında Boğaziçi Üniversitesi’ne yapılan darbe etkisinde atamanın ardından yazıldı. Ertesi günkü ilk toplantıdan itibaren bu darbeyi kabul etmeyeceğimize ve 2012’de senatomuzda oy birliğiyle kabul edilen ilkelerden vazgeçmeyeceğimize karar verdik. Atamayı takip eden hatalar silsilesi karşısında birikimini, kül- türünü, geçmişini ve geleceğini savunan öğretim üyesiyle, öğrencisiyle, mezunuyla, emekçisiyle on binlerce bileşen gösterdi ki “Boğaziçi Ayakta!” Ülkemizde enerjimizi uzun vadeli ve evrensel konulara harcamamız gerekirken, Boğaziçi Üniversitesi kısır ve dar bir alana sürüklenmek isteniyor. İşte tam da böyle bir dönemde, insanın insan kalması, sosyal varlık olarak gelişmesi ve makineleşmekten kurtulabilmesi için Boğaziçi Üniversitesi’nin sunduğu kültürün, terbiyenin ve çeşitliliğin elzem olduğunu düşünüyoruz. Kamu yararına nitelikli bilgi ürettiğimizi ve üretmeye devam edeceğimizi vurgulamak istiyoruz. Akademisyenler olarak gelecek için ortak taleplerimiz aslında açıktır: Ülkenin en parlak gençlerine hak ettikleri kaliteli eğitimi vermek, onları hem kendi yaşadıkları toprakların kültürüne, hem de başka kültürlerle rahat iletişim kuracak uluslararası kimliğe sahip olarak yetiştirmek ve hiçbir engel ve sansür olmadan öğrencilerimizle araştırma ve ortak çalışmalar yapıp birlikte bilgi üretmek. Düşünceden, düşünmekten vazgeçmiyoruz. Dayatmaları kabul etmiyoruz. Ayaktayız. Bounbaki

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.