idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap sizlere hiçbir uzmanlık gerektirmeden Bitcoin’ler ve blokzincirlerin temeline ilişkin kapsamlı bir eğitim verecek!

Paranın doğasını tanımlayarak ve anlayarak başlıyoruz.

Sonrasında dijital paraya ve değerin dünyada nasıl transfer edildiğine geçiyoruz.

Daha sonra da kriptoparalar konusuna gelmek için kriptografi olarak adlandırılan matematik dallarından birkaç ana kavramı keşfediyoruz.

Kriptoparalar bölümünde Bitcoin ve Ethereum blokzincirleri ile Bitcoin ve Ether dijital token’larını inceliyoruz. Ne olduklarına, nasıl alındıklarına, saklandıklarına ve satıldıklarına, blokzincirlerinin nasıl keşfedildiğine ve bu eşsiz dijital paraların dünyanın dört bir yanında transfer edilirken karşılaştığı zorluklar dahil olmak üzere yönetimlerindeki risklere bakıyoruz.

Son olarak, verilerini birleştirmek ve daha verimli çalışmak isteyen bankalar ve işletmeler tarafından incelenen blokzincir teknolojisini tartışıyoruz.

Kişisel öngörü ve çıkarlarıma rağmen, kriptoparalar, token’lar ve blokzincir platformları hakkında tarafsız bir konumda olmaya çalıştım. Ne onları gereğinden fazla övdüm, ne de aşırı eleştirel oldum. Bu teknolojilerin bir trend ya da heves, faydalı ya da faydasız ve iyi ya da kötü olduğu sonucuna varmayı okuyucuya bırakıyorum.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Antony Lewis
Çevirmen:Deniz Kılınç

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.