idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap, emperyalizmin ve egemen sınıfların yol açtığı ve yönlendirdiği bir kriz hikâyesi anlatıyor. Başkaları, bunu tamamlayan veya bununla çelişen hikâyeler de anlatabilirler. Kapitalizmi son seksen yılın en kapsamlı ve en derin krizine sürükleyen süreçler ve dinamikler, sosyal bilimlerin çeşitli disiplinleri tarafından "hikâyeler"in ötesini kavramayı hedefleyen araştırmalarla incelenecek; aydınlatılacaktır.

Tek başına kapitalizmin krizleri, kapitalizmin aşılmasına yol açmaz. Krizlerin ortaya koyduğu olgular, kapitalizmin, finans kapitalin, emperyalizmin çıplak özünün kavranmasına imkân verirse ve bu algılamalar toplumsal mücadelelere taşınırsa sistem-karşıtı hareketleri güçlendirir. Bu kitap, böyle bir kavrayış sürecine, karınca kararınca katkı yapabilirse amacına ulaşmış olacaktır.



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkadaş Yayıncılık

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.