idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (0)

Veblen'in muazzam eseri, varlık sahibi olan ya da varlık sahibi olma peşinde koşan ve varlık sahibi olmanın ötesine bakan, yüksek mevki isteyen veya varlık sahibi olmanın satın alma anlamına geldiğine inanan insanların davranışlarının kapsamlı ve zaman üstü bir yorumlamasıdır. "Aylak Sınıfın Teorisi"ni en azından bir kez okumayan kimse gerçekten yeterince okumamıştır.
-J. Kenneth Galbraith-

Açıktır ki, Veblen'in, Amerika kültürünün mahir sosyolojik eleştirisini yaptığı kapsamlı çalışması ve muazzam analizi, insan doğasındaki yıkıcı değişimi anlamada bize yardımcı olabilir.
-Max Horkheimer-

Thorstein Veblen, Amerika'nın yetiştirdiği en iyi Amerika eleştirmenidir.
-C. Wright Mills-

Russell'ın eserini okurken oldukça keyifli saatler geçirdim; öyle ki aynı döneme ait başka hiçbir bilimsel yazar için bunu söyleyemem, tabii ki Thorstein Veblen hariç.
-Albert Einsteın-

"Distinction"un hiçbir yerinde "Aylak Sınıfın Teorisi"ne atıf yoktur; bu unutkanlık o kadar kafa karıştırıcıdır ki, R. Aron'un 'Veblen okudunuz mu' başlıklı bir metinle önsözünü kaleme aldığı bu çalışma, 1960'ların Avrupa Araştırma Merkezi'nin alt kültürünün klasiklerinden biridir.
-Claude Grignon-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 349

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Heretik Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Thorstein Bunde Veblen
Dizgi:İsmet Erdoğan
Kapak:Ali İmren
Redaksiyon:H. Alpay Öznazik
Çevirmen:Eren Kırmızıaltın,Hüsnü Bilir

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.