idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Tarih boyunca güçlülerin, bilgi sahiplerinin ve geniş kitleleri peşinden sürükleyenlerin ufak ya da büyük, görünen ya da görünmeyen rakipleri hep oldu. Onlar, sahip olduklarını ya da geleceklerini korumak için pek çok yol denese de bazen kaybettiler. Kimi savaşla, kimi entrikayla, kimi seçimle kimisi ise hain bir tuzakla varlıklarını yitirdi.

İstihbarat örgütleri ve devlet içerisindeki derin yapılanmalar başta olmak üzere gizli bir silah olan zehiri kullananlar "kurbanlarını" nasıl seçiyor? MOSSAD, KGB, CIA "yok etmek" istedikleri için hangi zehirleri hazırlıyor? Zehirden korunmak için neler yapılıyor? Her zehirin panzehiri var m?

Turgut Özal'dan Fatih Sultan Mehmet'e, Cem Sultan'dan Bülent Ecevit'e, Hz. Muhammed'ten (s.a.v) Said Nursi'ye, Mozart'tan ABD Başkanı Obama'ya kadar zehirlenen, zehirlenmek istenenler için hangi tuzaklar kuruldu?

Aşkın büyülü havasına kapılan kadınların karıştıkları zehirleme olaylarının perde arkasında neler yaşandı? Kimler aşk kurbanı oldu?

Sokrates'in baldıran zehirini içerken söyledikleri, karısı tarafından zehirlenen Attila'nın herkesi ağlatan dramı, tarihin tozlu raflarında kalan ve aydınlatılmayan zehirli suikastların perde arkasındaki tüm olaylar belgelerle ilk kez bu kitapta ortaya konuldu.

Yaşananların bir dizi film tadında kaleme alındığı bu kitap, geçmişten günümüze ve de geleceğe ışık tutacak sayısız bilgiyi içinde barındırıyor...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İlgi Kültür Sanat Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Fatih Polat
Editör:Savaş Çolak
Kapak Tasarımı:Yunus Karaaslan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.