idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bütün kadim medeniyetlerde, bir şekilde gündeme gelen ve etik uzantılara sahip olması nedeniyle Hıristiyanlığın ve İslam’ın da yakın ilgisine maruz kalan adil fiyat kavramının en tartışmalı konulardan birisi olması tesadüfî bir akademik meraktan kaynaklanmamaktadır. Konunun bu denli fazla tartışmaya maruz kalmasını, adil fiyatın, ik¬tisat teorisi, felsefe, hukuk, sosyoloji, tarih ve teoloji ile olan derin ilişkilerinde; değer teorisi gibi, ideolojik ayrımın köşe taşı niteliğin¬deki teorik unsurları etkilemesinde ve liberalizm ile müdahalecilik tartışmaları bağlamında, özgürlük ve müdahaleciliğe yönelik olarak gizli göndermeler içeriyor olmasında aramak gereklidir. Bunlara, adil fiyatın ticaret, faiz, tekel, piyasa düzenlemeleri ve servet dağılımı gibi konularla direkt olarak etkileşim içinde bulunması da eklenmelidir. Bu nedenle de, iktisatçıların, tarihçilerin, hukukçuların ve teologla¬rın konuya bu denli fazla ilgi duymaları bir anlam kazanmaktadır. Bu çalışmanın kaleme alınmasındaki temel saik; tari¬hin, iktisadın, hukukun, teolojinin, siyasetin ve sosyolojinin kesişim kümesinde yer alan; 20. yüzyılın ilk yarısında bilimsel tartışma gün¬demini işgal ettiği halde ülkemizde, hakkında en küçük bir Türkçe eserin literatüre kazandırılmadığı adil fiyat gibi önemli bir tartışma konusunu akademik dünya ile bu¬luşturmaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.