idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

26.62 Yakaza, enerjinin sırrına ulaşan ama bunun henüz bilincinde olmayan; kırk beşinci yaş gününde, ameliyat masasında hayatını kurtardığı hastasını, görünürde ortada hiçbir sebep yokken öldüren bir cerrahın yolculuğunu anlatıyor.
Polisler Soysal’ın neden böyle bir cinayet işlediğini araştırırken, kendilerini zihninde sırlar barındıran emniyet amiri Fatih Baki Yılmaz’la karşı karşıya bulurlar.
Tıpkı tasavvuf gibi diğer kadim ezoterik öğretilere göre de her şeyin özünde enerji vardır. Var olanı kâinata bağlayan ve her şeyle ortak kılan öz bu enerjidir. İnsanın özündeki sırra ulaşması, her şeyin ve herkesin sırrına ulaşması demektir. Sırra ulaşan, artık herkestir ve her şeydir. Enerjinin ta kendisidir. Soysal bunu keşfettiği anda artık yeni bir yolculuğa çıkar. Gerçeğin yanı sıra kızına ulaşmaya çalışacaktır… Öldürüldüğünü söylediği ama kimseye varlığını ispat edemediği, hiçbir yerde yaşadığına dair bir kanıtın olmadığı kızına.
Polisin yürüttüğü tahkikat süresince herkes gerçeklerle yüzleşir. Kendi gerçekleriyle. En başta da Soysal… Ya da Fatih Baki Yılmaz. Fatih. Kızına ve karısına ulaşmayı her deneyişinde, ailesinden bir adım daha uzaklaşıp, gerçeğe biraz daha yaklaşır. Her yaklaştığında biraz daha yabancılaşır kendisine… Çünkü bilmediği şey yeryüzünde insanların sayısı kadar gerçek olduğudur…
26.62 Yakaza başlangıçta gerçeğin bilim kurguya, finaldeyse bilim kurgunun gerçeğe dönüştüğü bir roman.
 
Fatih duraksadı bir an. “Sadece sen ve ben varız sanıyordum.” diye gevelendi. Bir teknoloji marketinin önünde durmuşlardı bu esnada. Devin gücü elinde tutanları düşünmesini istedi Fatih’ten. Aklına gelen ilk üç ismi saymasını istedi. Arkalarında, vitrindeki televizyonlarda Trump, Putin, Kim Jong-Un, Mark Zuckerberg ve Bill Gates’le alakalı haberler dönmekteydi. Fatih ardındaki bu yüzlerden habersiz, öylece bakıyordu Devin’in yüzüne. Devin “Onları, diğer herkes gibi tanıdığına emin misin? Herkesi tanıdığın kadar?” diye sordu. Fatih gayet net bir tonla “Evet.” diye karşılık verdi.
Devin gülümsedi. “İyi düşün. Odaklan. Bence onları herkesi tanıdığın kadar değil, herkesin tanıdığı kadar tanıyorsun. Devlet liderleri, büyük şöhretler, multi-milyonerler kodu kendi çıkarları için dönüştürüyor.”

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.