idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda kimya testinden tam puan almaya hazır mısınız? Temel Yeterlilik Testi fen bölümünde yer alan kimya sorularında zorlanan öğrenciler için artık tamamı video çözümlü sorulardan oluşan bir kimya soru bankası var. 2023 TYT Kimya Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası adlı kitap ile TYT'de çözülmedik soru bırakmayacaksınız! Gelin, 2023 TYT Kimya Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası isimli üniversite hazırlık kitabını beraber inceleyelim.

 

"2023 TYT Kimya Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Öğrencilerin üniversiteye yerleşmek için girdikleri YKS Temel Yeterlilik Testi'nde en çok zorlandığı alanlardan biri fen testi. Fen testinde başarı sağlamak için fizik, kimya ve biyoloji alanlarında başarı göstermeniz gerekiyor. Bu üç bölümden kimya alanında zorlanıyorsanız 2023 TYT Kimya Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası adlı kitabı edinmeniz ve içinde yer alan tüm soruları çözmeniz yeterli! Bu kitabın size sağlayacağı en önemli avantaj soruların video çözümlü olması. Takıldığınız, çözemediğiniz veya yanlış çözdüğünüz bir soruyu kontrol edebilir, hâlâ anlayamıyorsanız video çözümünü izleyerek aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Açılımı Yükseköğretim Kurumları Sınavı olan YKS, Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) isimli üç bölümden oluşuyor. Öğrencilerin YDT veya AYT'ye girebilmeleri için öncelikle TYT'ye girmeleri gerekiyor. Ortaöğretim kurumlarında verilen temel bilgilerden oluşan TYT tüm öğrencileri puan ve sıralama konularında etkiliyor. Başarılı bir puan ve sıralama için öğrencilerin bu testte olabildiğince doğru yanıt vermeleri gerekiyor. Özellikle matematik-fen alanında başarılı olmak isteyen öğrencilerin kimya bilgisinin iyi olması gerekiyor. Eşit ağırlık öğrencilerinin de rakiplerinin önüne geçebilmeleri için kimya sorularını çözmeleri avantaj sağlıyor. 2023 TYT Kimya Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası isimli kitap Görkem Şahin hazırlanıyor ve Benim Hocam Yayınları tarafından basılıyor.

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

"2023 TYT Kimya Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası adlı kitaptaki tüm soruları çözdüm fakat hâlâ zorlandığım konular var." diyorsanız yine Görkem Şahin tarafından hazırlan ve Benim Hocam Yayınları tarafından basılan 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı isimli kitabı inceleyebilirsiniz. AYT kimya sorularında da başarılı olmak isterseniz Görkem Şahin tarafından hazırlanan 2023 AYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı isimli kitabı inceleyebilirsiniz. Aynı yayınevi tarafında piyasaya sürülen 2023 TYT Fizik Video Destekli Konu Anlatımı ve 2023 TYT Biyoloji Video Destekli Konu Anlatımı kitaplarına da göz atabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.