idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Temel Yeterlilik Testi Fizik sorularında başarılı olmak ve sınavdan yüksek bir puan elde etmek ister misiniz? Fizik öğretmeni Barış Akıncıoğlu tarafından üniversite hazırlık öğrencileri için hazırlanan 2023 TYT Fizik Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası, bu konuda en büyük yardımcı kaynağınız olmaya aday! TYT konularıyla ilgili çok sayıda fizik testi bulunan kitapta, sınavda karşınıza çıkabilecek türde sorular bulunuyor. Videolarla desteklenen kitap, zorlu hazırlık sürecinde öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Gelin, 2023 TYT Fizik Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası adındaki faydalı kaynağı daha yakından tanıyalım.

 

"2023 TYT Fizik Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı bilindiği gibi üç farklı oturumda gerçekleşiyor. TYT, AYT ve YDT oturumları haziran ayı içinde bir hafta sonuna yayılarak uygulanıyor. Eğer ön lisans ya da lisans bölümlerinden birini kazanmak istiyorsanız ilk aşama olan Temel Yeterlilik Testi'nden başarılı olmanız gerekiyor. TYT'nin içinde 20 soruluk fen bilimleri testi bulunuyor ve burada yer alan fizik soruları öğrencileri oldukça zorluyor. Soruların doğru cevaplanma ortalamasının her yıl çıkan istatistiklerde çok düşük olduğu görülüyor ve tam da bu noktada ortalamanın üstünde fizik neti çıkarmanın önemi gündeme geliyor. Ülke ortalamasının üzerinde çözdüğünüz her fizik sorusu sizi pek çok öğrencinin önüne geçiriyor ve sıralamanıza olumlu bir etki sağlıyor. İşte, sınava giren öğrencilerin en çok zorlandığı derslerden biri olan fizik konularıyla ilgili bol bol soru çözmenizin önemi de burada net bir şekilde ortaya çıkıyor. Benim Hocam Yayınları tarafından sunulan 2023 TYT Fizik Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası, size bu dersin sorularını çok daha rahat bir şekilde çözebilmenizde yardımcı oluyor. Hem kitaptaki anlatım ve sorular hem videolu derslerde yapılan anlatım ve soru çözümleri fizik sorularındaki başarınızı belirgin bir biçimde artırıyor. Kitaptaki test sorularını inceleyerek ve ekrandaki hocanın çözümlerini tekrar tekrar izleyerek başarılı olmak çok daha kolay; çünkü anlaşılamayan yerleri videoyu başa alıp yeniden izleyebiliyorsunuz! ÖSYM test sorusu diline göre hazırlanan soru tiplerini çözerek siz de sınav sırasında acemilik yaşamaktan kurtulabilir, bolca çözdüğünüz farklı soru tiplerine aşina olmanın avantajını yaşayıp gerçek sınavda başarılı olabilirsiniz. 2023 TYT Fizik Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası kaynağını mutlaka edinmenizi öneririz.

 

Bu kitabı faydalı bulanlara diğer önerilerimiz

Bu kaynak ilginizi çektiyse 2022 TYT Fizik Tamamı Video Çözümlü 40 Deneme Sınavı ve 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı adındaki kaynakları da inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.