idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Değerli Meslek Mensubu Adayları, Öncelikle SMMM olma yönündeki tercihinizden dolayı sizi tebrik ediyoruz. Çok dinamik ve güncel gelişmelerin yaşandığı mesleğimizin bir mensubu olabilmek için, zorlu Staja Giriş Sınavını başarıyla geçerek ilk adımı atmanız gerekmektedir. Sınavı kazanmış sayılmak için, sınavdan 60 ve üzeri puan alınması gerekmektedir. Genel kültür ve genel yeteneğin soru sayısı 20, toplam puana katkısı %13,33; yabancı dil soru sayısı 10, toplam puana katkısı %6,67; alan bilgisinin soru sayısı 100, toplam puana katkısı %80 seviyesindedir. Bu nedenle, alan bilgisinin katkısı daha yüksek olduğu için, mümkün mertebe alan bilgisinden çok sayıda doğru yapmaya çalışılmalı ve zamanın büyük kısmı da alan bilgisi sorularına ayrılmalıdır. Bağıl değerlendirme sisteminin zorunlu bir sonucu olarak, sınavdan sınava değişmekle birlikte, ortalama genel kültür ve genel yetenekten 5, alan bilgisinden ise 55 doğru sayısına ulaşanlar sınavdan 60 puanı alabilmektedir. Kitabımızdaki tüm denemeler ayrıntılı çözümlü olduğu gibi, tüm denemelerin cevap anahtarları ayrıca kitabın sonunda topluca verilmiştir. Bu şekilde, cevaplarınızı kolayca karşılaştırıp sadece yanlış cevaplarınızın çözümlerini de inceleyebilirsiniz. Ancak bizim önerimiz, deneme sınavlarını çözdükten sonra, mutlaka çözümlerimizi inceleyerek cevaplarınızı karşılaştırmanız ve yanlışlarınızın nedenlerini anlamaya çalışmanız yönündedir. Her bir denemedeki doğru ve yanlış sayılarınızı kitabın sonundaki başarı göstergesi tablosuna doldurunuz. Tüm denemeleri çözdükten sonra, ortalama başarı durumunuzu belirleyiniz. Yedi denemenin ortalamasının yukarıdaki ortalama sayısının üstünde olmasını sağlamaya çalışınız. Son olarak şunu özellikle vurgulamak isteriz: Tüm kitaplarımızın arkasında güçlü ve alanında uzman bir akademisyen kadrosu bulunmaktadır. Tüm kitaplarımız garantili kitaplardır. Bu nedenle, satın aldığınız bu kitaplarla ilgili aklınıza takılan herhangi bir husus veya karşılaştığınız herhangi bir hata durumunda instagram sosyal medya hesabımızdan bize ulaşırsanız gerekli destek verilecektir. Dolayısıyla sosyal medya hesabımızı mutlaka hemen ekleyin ve takip edin. Sınavda başarılı olmalarına katkıda bulunduğumuz binlerce aday gibi senin de başarına ortak olmak bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.