idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Değerli meslek mensubu adayları,
 
Öncelikle Mali Müşavir olma yönündeki tercihinizden dolayı sizi tebrik ediyoruz. En kısa sürede ruhsatı alabilmeniz için çok kaliteli yayınlar üreterek, zorlu süreçte yanınızda olacağız. Bu kitap, “doğrudan SGS eş değerinde soru çözmek isteyen adaylar” ile “sınava yakın zamanda tüm konuları genel tekrar yapmak isteyen adaylar” için özel hazırlanmış yüksek kaliteli sorulardan oluşmaktadır. Bu kitap sınava girecek tüm adayların mutlaka çözmesi ve özümsemesi gereken bir baş ucu kitabıdır.
 
Staja Giriş Sınavında; bazı soruların geçmiş yılların sorularından birebir sorulduğu, bazı soruların tipik kalıp sorulardan oluşturulduğu ve bazı soruların ise daha önceki sınavlarda sorulmamış yeni tip orijinal sorulardan hazırlandığı görülmektedir. Bu dağılım dikkate alındığında, Staja Giriş Sınavını tek seferde kazanmak isteyen adayların “orijinal soru deposu”, “çözümlü çıkmış sınav soruları” ve “7’li muhteşem deneme”den oluşan üçlü setimizi de mutlaka bitirmesini öneriyoruz. Son olarak şunu özellikle vurgulamak isteriz: Tüm kitaplarımız garantili kitaplar olup, arkasında güçlü ve alanında uzman bir akademisyen kadrosu bulunmaktadır. Bu nedenle, satın aldığınız bu kitaplarla ilgili aklınıza takılan herhangi bir husus veya karşılaştığınız herhangi bir hata durumunda instagram sosyal medya hesabımızdan bize ulaşırsanız gerekli destek verilecektir. Dolayısıyla sosyal medya hesabımızı mutlaka hemen ekleyin ve takip edin. Sınavda başarılı olmalarına katkıda bulunduğumuz binlerce aday gibi senin de başarına ortak olmak bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.