idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Kabala, Astroloji ve Mitolojiyi birleştiren bu temel astroloji rehberiyle, senenizin haritasını çıkarın ve gelecek 12 ayı planlayın. Kitabın ilk kısmı 2020 yılına genel bir bakış sağlarken, ikinci kısım her bir burç için astrolojik eğilimleri detaylandırıyor. Finansal açıdan hangi günler iyi? Aşk ve ilişkiler için uygun tarihler ne zaman? Sağlığımı hangi dönemlerde kontrol ettirmeliyim? Merkür, Venüs ve Mars Retrosu ne zaman? Tutulmalar hangi tarihlerde gerçekleşecek ve hayatınızda ne şekilde tezahür edecekler?

Yıllar boyunca, dünyanın dört bir yanındaki astrologlar ve yıldız gözlemcileri, 2020 yılının gelişini dört gözle beklerken kimileri de bundan çok korktular. Kimileri bu yılı bir felaket yılı olarak ilan ederken, kimileri de onu yeni bir çağın başlangıcı olarak tanımladılar.
2020’de her seneki dört tutulma yerine altı güneş tutulması olacağı ve bunlardan birinin Yaz Gündönümüne denk geleceği gerçeğinden ne çıkarabiliriz? Ve en önemlisi, Satürn'ün (Lord Karma) ve Plüton'un (Ölümün Lordu) o nadir kavuşumu hakkında ne yapmalıyız, çünkü bu olayın meydana geldiği son birkaç kez seferde AIDS salgını ortaya çıktı, Soğuk Savaş başladı ve Birinci Dünya Savaşı patlak verdi? 2020’de, Jüpiter ve Satürn'ün Büyük Kavuşumu tam da Kış Gündönümüne (ışık tanrılarının antik doğum gününe) denk düşüyor, üstelik insanlığın ve umudun burcu olan Kova burcunun altında!

Büyük bir yıl için hazır olun çünkü ruhunuzun yol göstericisi olan bu kitapla, burçlar ve eşzamanlılıklar arasında gezinmeyi öğreneceksiniz.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.