idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu çalışmanın amacı; insanın psikolojik yapısını psikanalitik bir bakış açısıyla ortaya çıkararak, bunun üzerinden toplumsal davranışların ve grup psikolojisinin işleyiş mekanizmalarını anlamaya çalışmaktır. Böylece; yönetim ve iletişim olgusuna, sinematografik düzlemde bir film örneğinin göstergebilimsel çözümlemesiyle yeni bir yorum getirmeye çalışılmıştır.

Birinci bölümde, ilkel insanın varoluşunda iletişim ve yönetme süreçleri genel hatlarıyla incelenmiş ve insanın antropolojik varoluş koşullarına yeniden dönülerek iletişim ve yönetme fenomenlerinin tarih- sel kökleri aydınlatılmaya çalışılmıştır.

İkinci bölümde psikolojik ve toplumsal düzlemde, iletişim ve yönetme fenomenlerinin tarihselliği incelenmeye devam edilmiştir. Modern toplum ve kültür ortamında, bireyin benlik ve bilinç durumları ele alınmış ve yönetim olgusu irdelenmiştir.

Üçüncü bölümde ise; Göstergebilimsel yöntemle, yönetme ve iletişim olgusu bir film örneğinin psikanalitik (ruhçözümsel) açıdan yorumlanmasıyla ele alınarak, insanın toplumsallaşmasındaki yeri ve önemine vurgu yapılmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 227

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pales Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.