idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

1984, George Orwell tarafından edebiyata miras bırakılmış muhteşem bir başyapıttır. Eserde George Orwell kendi distopyasını paylaşmıştır. Özel yaşamın kalmadığı her şeyin izlenildiği bir dönemi, 1948 yılında eserine aktaran Orwell, geleceğe dair güzel bir önsezide bulunmuştur.

Şuan baktığımızda da eminim kimse özel hayatımızın kaldığından bahsedemeyecektir. Aynı zamanda insanların eşitlik masalı adı altında kullanıldığını, savaş nidalarıyla sömürülen duygularından bahsederek kendi zamanına da gönderme yapmıştır.

Kitapta siyasi olarak çok güzel tespitlerde bulunulmuştur. Özellikle insanları 3 başlık adı altında toplamaktadır. Yüksek Kesim, Orta Kesim ve Alt Kesim. Günümüze kadar ise Orta Kesim, Alt Kesim'in gücünü alarak iktidar olmuş ve yüksek kesime geçmiştir. Alt kesim ise olduğu yerde kalmıştır. Özellikle 'düşünce polisinin' yapmak istedikleri; eserde de dediği gibi ' özgürlük köleliktir ' kavramıyla bize açıklamıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:George Orwell
Çevirmen:Elif Demir

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.