idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Toplumların öyle dönemleri vardır ki aynı dili konuşanlar birbirine sağır olur. Öyle taşralı-şehirli gibi ayrımlardan değil, Türkiye’nin yakın tarihine damgasını vuran çalkantılı günlerden söz ediyoruz.

Gencecik fidanların dünyaya meydan okuduğu ama hoyrat darbelerle kırıldığı dönemler…

Yargıçlık romancının işi değil. 1984 Yılbaşı haklıyı haksızı ayırma, doğrunun yanlışın peşinde koşma iddiası taşımıyor. Romanda, Galatasaray Liseli üç gencin 1960’lardan 80’lere uzanan bireysel hikâyelerine koşut olarak bir ülkenin panoramasıyla karşılaşıyorsunuz.

Kahramanların başından geçenleri okurken bireyin toplumdan ne kadar bağımsız olabileceğini kendinize sormadan edemiyorsunuz.

Yazarın satır aralarına ustalıkla serpiştirdiği tarihsel vakalar da romandaki gerçeklik hissini güçlendiriyor.

1984’ün ilk saatlerini fıstıklı çikolata, muz ve kıvrak bir dansla karşılayanların hiç unutamayacağı TRT yılbaşı programı, romandaki düğümlerin çözülmesine sahne oluyor. Neşe Erberk’le dans eden Zeki Müren’in ışıltılı sesi, yine de gidenlere ve gideceklere inat bir iyimserlikle “Gitme Sana Muhtacım” diyor ve kurgu sürpriz bir finale uzanıyor.

1984 Yılbaşı, tadı damağınızda kalacak bir dönem romanı.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.